https://www.youtube.com/watch?v=DJYoeycigDo

25/09/2018 | Technopolis Mechelen

ICT Nspire 2017

18 toppresentaties inspireerden 400 deelnemers, bekijk hier de foto’s!

BEKIJK DE FOTO'S

Ben jij er bij?

Inspirationele sessies en workshops voor business leaders en ICT experts.

ICT Nspire is hét symposium dat vooruit kijkt naar de technologische innovaties die jouw onderneming doen groeien. Werd jij de afgelopen tijd ook al overspoeld met de term “digitale transformatie”? Dat is logisch! Meer dan ooit heeft digitalisering een impact op de werking van jouw organisatie.

Nextel organiseert dit event om managers en ICT-experten wegwijs te maken in die jungle van de digitale transformatie door middel van concrete tips & tricks en werkende cases. Maar liefst 15 gerenommeerde sprekers en ervaringsdeskundigen delen graag hun kennis, ervaringen en oplossingen om ook jouw organisatie te laten groeien.

Is ICT Nspire iets voor jou?

Ben je manager of ICT-expert en wil je jouw organisatie doen groeien met ondersteuning van de juiste technologie?
Dan mag je dit event zeker niet missen!

Is ICT Nspire iets voor jouw organisatie?

Absoluut!
Ook jouw bedrijfsactiviteit komt hier aan bod. Voor elke nood is er een andere technologische aanpak nodig. Daarom leggen we per nood de juiste focus in volgende tracks:
Voorsprong voor jouw klanten
Voorsprong voor jouw medewerkers
Voorsprong voor jouw organisatie
Voorsprong voor jouw datasecurity
Voorsprong voor jouw operationele werking

Wat mag je verwachten?

You’re always one step ahead’ is niet zomaar een baseline: We brengen je op één namiddag meteen ettelijke jaren vooruit zodat jouw organisatie klaar is voor de toekomst!

Programma

Als keynotespreker komt Steven Van Belleghem. Je kent Steven wellicht van zijn bestseller “The Conversation Manager”, waarmee hij in 2010 de award van meest innovatief marketing boek won. Steven schreef ook “The Conversation Company”, “When Digital Becomes Human” (beste marketing boek van 2015) en zijn meest recente werk “Customers The Day After Tomorrow”.

Steven is een expert in customer focus first en de digitale wereld. In zijn keynote presentaties neemt Steven zijn publiek mee op avontuur naar de wereld van moderne klantenrelaties.

De 15 sprekers voor de verschillende tracks vind je terug in het programma. Klik hieronder: